Welkom bij Citro-Classique / Citro-Toon

 


 

Geschiedenis

Citro-Toon Handelsonderneming - BorculoDe kracht van Citro-Classique zit in het totaalaanbod. Van APK tot totaalrestauratie op maat, Richard Langelaar en zijn team hebben een antwoord op ieder vraagstuk dat het bezit of de droom van een ID/DS kan opwerpen. Jarenlange ervaring en enorme magazijnen vol auto’s en onderdelen maken dat ‘nee’ niet voorkomt in het woordenboek van Citro-Classique. Klanten, maar ook collega’s uit binnen- en buitenland weten al jaren dat de bewering, dat hier alles op het gebied van de ID/DS op voorraad ligt, geen fabeltje is.

Het bedrijf 50 jarig jubileum

Ervaring

Citro-Toon Handelsonderneming - BorculoRichard Langelaar zwaait de scepter bij Citro-Classique. In 2006 nam hij het bedrijf over van vader Toon, die het op zijn beurt veertig jaar geleden overnam van diens vader en het omvormde tot de ID/DS-specialist die het nu is. Dat Toon nog altijd een bekend gezicht is in de werkplaats, is niet zo vreemd. Nadat Richard de activiteiten van Citro-Classique overnam, heeft hij zich op hetzelfde adres onder de naam Citro-Toon gespecialiseerd als groothandel in interieurdelen en polyester plaatwerk. Uiteraard met de nadruk op de Citroen ID/DS.

Catalogus met kleuren Onderdelen nieuw en gebruikt

 

CitroMobile 2017

Ook dit jaar waren Toon en Richard Langelaar  aanwezig op CitroMobile 2016.  Op hun zeer ruime stand was  er een overzicht van hun bekleding en interieurs.

 ICCCR 2016

Citro Classique was van 11 t/m 14 augustus 2016 aanwezig op het Landgoed Middachten in de Gelderse gemeente Rheden het decor voor de 16e International Citroën Car Club Rally.

Hier waren Toon en Richard Langelaar aanwezig in hun 200 m2 grote stand met een overzicht van hun mogelijkheden tot onderhoud, reparatie, restauraties, bekleding en interieurs. Citro-Classique dankt alle belamgstellenden, en bezoekers aan hun stand, voor de getoonde belangstelling en vertrouwen. 

 

 

Back to Top