Occasions

  

 

Citroen DS21 Pallas 1970

 

 

 

 

Uitvoering  DS21 Pallas Injectie 1970
Versnelling:  4
Bijzonderheden:  Deze mooie Citroen DS21 Pallas is voorzien van een vouwdak, geheel nieuw lederen interieur, nieuwe koppeling (incl. drukgroep). Tevens is er een nieuwe 123 ontsteking en dynamo geplaatst, bodem is geheel origineel. Deze wagen wordt geleverd met een beurt en geldige APK.
Vraagprijs:  Op (telefonische) aanvraag

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Citroen DSuper 1970

 

 

 

 

Uitvoering  Citroen DSuper 1970
Versnelling:  5-bak
Bijzonderheden:

Deze mooie DSuper is voorzien van een nieuw interieur en een nieuwe (3 rijen) radiateur.  Bodem is geheel origineel en de wagen verkeert in goede conditie.

Deze wagen wordt geleverd met een beurt en geldige APK.

Vraagprijs: 15.000 Euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

Citroen DSpecial 1971

 

 

 

 

Uitvoering  DSpecial 1971
Versnelling:  4
Bijzonderheden:
In opdracht van klant, te koop: naar originaliteit gerestaureerde Citroen D Special uit 1971, met een geldige APK tot en met 30 januari 2021.

Taxatierapport ( 1 februari 2019) aanwezig met een samengevat oordeel: gerestaureerd voertuig in zeer goede staat (2).
Deze wagen is voorzien van een gereviseerd hydraulisch systeem (veersysteem, stuurhuis, pomp, hogedrukregelaar en remmen). Tevens is de motor gereviseerd en voorzien van een nieuwe accu, dynamo (met elektronische spanningsregelaar), 123-ontsteking en startmotor. Wagen is voorzien van een gehele rvs uitlaat en vier nieuwe banden. Tapijt, bekleding, deurpanelen, middenarmsteun, voorste en achterste stoelen zijn nieuw. De D Special is geheel opnieuw voorzien van een originele lakkleur Beige Albatros (AC087) met een Bordeaux dak (AC421), het dak is voorzien van een schuifdak.

De wagen is voorzien van een trekhaak, LPG-tank en een nieuw leidingsysteem en nieuwe gasverdamper. De aanwezige originele Philips radio is omgebouwd naar Bluetooth en een aansluiting voor Ipod, etc.
Binnenkort verkrijgt de wagen een inspectiebeurt (nieuwe olie, oliefilter en natrekken van de gereviseerd kop). 
Vraagprijs: 22.450 Euro

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to Top