50 jarig jubileum

De lokale Achterhoeker kent ze nog steeds onder de naam AWAPO, de Auto Was- en Poetsonderneming van opa Langelaar in Eibergen . Menigeen kent het bedrijf van Richard en Toon Langelaar natuurlijk beter als Citro-Classique uit Borculo. Het adres voor al uw onderhoud, reparaties, restauraties en onderdelen voor de ID/DS. In april 2012 werd het vijftigjarig bestaan van de onderneming gevierd.

Vijftig jaar ervaring
Richard zwaait de scepter bij Citro-Classique. In 2006 nam hij het bedrijf over van vader Toon, die het op zijn beurt veertig jaar geleden overnam van diens vader en het omvormde tot de ID/DS-specialist die het nu is. Dat Toon nog altijd een bekend gezicht is in de werkplaats, is niet zo vreemd. Nadat Richard de activiteiten van Citro-Classique overnam, heeft hij zich op hetzelfde adres onder de naam Citro-Toon gespecialiseerd als groothandel in interieurdelen en polyester plaatwerk. Uiteraard met de nadruk op de Citroën ID/DS.

Fotoreportage viering vijftig jarig jubileum

Hieronder vindt u de foto's van de viering van het vijftig jarig jubileum speciaal voor de klantenkring van Citro Classique op 2 juni 2012.

Back to Top