Welkom bij Citro-Classique / Citro-Toon

 


 

Citro-Classica 19 tot en met 20 september 20

Voor de Citroën-liefhebber (van groot tot klein): nazomeren in een Franse sfeer,  gratis activiteiten voor de kinderen. Met onderdelenmarkt, autoverkoop, brocante, straattheater, eten en drinken, muziek en camping.

   

           

 

Geschiedenis

Citro-Toon Handelsonderneming - BorculoDe kracht van Citro-Classique zit in het totaalaanbod. Van APK tot totaalrestauratie op maat, Richard Langelaar en zijn team hebben een antwoord op ieder vraagstuk dat het bezit of de droom van een ID/DS kan opwerpen. Jarenlange ervaring en enorme magazijnen vol auto’s en onderdelen maken dat ‘nee’ niet voorkomt in het woordenboek van Citro-Classique. Klanten, maar ook collega’s uit binnen- en buitenland weten al jaren dat de bewering, dat hier alles op het gebied van de ID/DS op voorraad ligt, geen fabeltje is.

Het bedrijf 50 jarig jubileum

Ervaring

Citro-Toon Handelsonderneming - BorculoRichard Langelaar zwaait de scepter bij Citro-Classique. In 2006 nam hij het bedrijf over van vader Toon, die het op zijn beurt veertig jaar geleden overnam van diens vader en het omvormde tot de ID/DS-specialist die het nu is. Dat Toon nog altijd een bekend gezicht is in de werkplaats, is niet zo vreemd. Nadat Richard de activiteiten van Citro-Classique overnam, heeft hij zich op hetzelfde adres onder de naam Citro-Toon gespecialiseerd als groothandel in interieurdelen en polyester plaatwerk. Uiteraard met de nadruk op de Citroen ID/DS.

Catalogus met kleuren Onderdelen nieuw en gebruikt

 

CitroMobile 2019

Ook dit jaar zijn Toon en Richard Langelaar  aanwezig op CitroMobile .  Op hun zeer ruime stand is  er een overzicht van hun bekleding en interieurs.

 

 

 Citro-Classique samenwerkend reparateur NAG

 

Citro-Classique is samenwerkend reparateur van de firma NAG (Nederlandse Assurantie Groep), ook bekend van Klassiek Totaal, Franse klassiekers en de semi-klassiekers.

Facebook: www.facebook.com/NederlandscheAssurantieGroep/  of  Website: www.nagdirect.nl en www.klassiektotaal.nl

 

 

 

 Citro-Classique in beeld: start hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to Top