top of page
Citro-Classique en occasions

Wij zijn een betrouwbare partner in uw zoektocht naar de occasion die bij uw wensen past. Wij hebben altijd een actueel aanbod van Citroën ID/DS oldtimers.

Citro-Toon-Handelsonderneming-Borculo.pn
IMG202405291127521.jpg

verkocht

Citroen DS19 MA + LPG 
 

4-versnellingen handgeschakeld

Deze nette Citroen DS19 MA verkopen wij in opdracht van de huidige eigenaar. De auto is altijd goed onderhouden en onlangs voorzien van een servicebeurt.

Deze Franse dame werd voor het eerst toegelaten tot het Franse verkeer in maart 1967 en kwam in 1993 naar Nederland. De vorige eigenaar heeft deze Citroen DS19 nagenoeg 15 jaar in bezit gehad, mede hierdoor is de historie grotendeels bekend.

De carrosserie verkeert in goede staat, Het plaatwerk is origineel gebleven en verkeert in goede en originele staat met normale sporen van leeftijd en gebruik. De auto is voorzien van een zwarte lak en een (nagenoeg nieuw) bruin leder interieur. Het dashboard is voorzien van een Jaeger-tableau en heeft een authentieke uitstraling.

De motor is voorzien een elektronische (123-)ontsteking en een LPG-installatie. De motor is gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen. Tevens is deze DS19 MA voorzien van een trekhaak.  Kortom: deze auto is altijd keurig onderhouden door de vorige eigenaar en wacht op een nieuwe eigenaar of eigenaresse , die nog vele jaren kan genieten van deze keurige Citroen DS19.

 

Vraagprijs: 19.500 Euro

verkocht

IMG20230614145827.jpg

Te koop

Citroen Cabriolet 1974
2300 injectie

5-versnellingen handgeschakeld
(IN COSIGNATIE)

Deze  Citroën DS Cabriolet komt uit een privé collectie. Dit exemplaar werd voor het eerst toegelaten tot het Franse verkeer in1974.

Deze Citroën cabriolet begon als een nieuwe Berline, die vervolgens werd omgebouwd tot cabriolet. 

De auto is gespoten in een zwarte kleurstelling , een prachtige combinatie met de zwarte stoffen kap en dito lederen interieur. Tevens is deze auto voorzien van een airconditioning, met bediening op het dashboard.

Deze cabriolet is voorzien van brede hoofdsteunen, een  2300cc injectiemotor, een handgeschakelde 5-bak en startonderbreker.  De velgen zijn voorzien van de juiste Michelin banden. De remmen en het comfortabele veer-procedé worden aangestuurd door een goed werkend  LHM hydraulisch systeem, welke de auto een fantastisch rijgedrag bezorgd.

Het besturen van deze Godin is een hele ervaring, gewoon genieten van de natuur en het fantastische rijgedrag. Deze cabriolet, in origine en een minimum aan gebruikerssproren,  zal de ware Citroën liefhebber nog vele jaren genot en rijplezier verschaffen. 

Prijs: 95.000  Euro

Citro-Toon-Handelsonderneming-Borculo.pn

te koop

IMG20240529122914.jpg

te koop

Citroen DS21 Cabriolet 1970 (halfautomaat)
 

Citroen Cabriolet DS 2100 1970 (halfautomaat)


Dit exemplaar werd voor het eerst toegelaten tot het Franse verkeer in 1970.

Deze Citroën Cabriolet begon als een nieuwe Berline, die drie jaar geleden volledig naar originele specificaties is omgebouwd door een professionele Citroën ID/DS restaurateur.

De auto is voorzien van een prachtige blauwe laklaag en een geheel lederen interieur met brede hoofdsteunen in nieuwstaat.

De aandrijflijn bestaat uit een 4-cylinder benzinemotor van 2100cc met een halfautomaat (BVH).

De velgen zijn voorzien van nieuwe banden, de remmen en het comfortabele veer-procedé worden aangestuurd door een perfect werkend LHM hydraulisch systeem.

Deze Cabriolet is een perfect nagebouwde replica tot in detail. Het besturen van deze Franse Godin is een hele ervaring, gewoon genieten van de natuur en het fantastische rijgedrag.

Deze Citroën DS21 Cabriolet zal de ware Citroën liefhebber nog vele jaren genot en rijplezier verschaffen.

Vraagprijs: 120.000 Euro

Citro-Toon-Handelsonderneming-Borculo.pn

Te koop

bottom of page