top of page
Citro-Classique en occasions

Wij zijn een betrouwbare partner in uw zoektocht naar de occasion die bij uw wensen past. Wij hebben altijd een actueel aanbod van Citroën ID/DS oldtimers.

Citro-Toon-Handelsonderneming-Borculo.pn
kent00001.jpg

te koop

Citroen Break Commercialle 2.0 LPG 
 

4-versnellingen handgeschakeld

Deze mooie Citroën Break is in zeer goede staat en komt uit het jaar 1974. 

 De auto is destijds voorzien van een nieuwe laklaag en deze ziet er nog fantastisch uit.  Een LPG-installatie en trekhaak maken deze wagen geheel compleet. De perfecte cognackleur skai-bekleding geeft het interieur de sfeer uit de beginjaren zeventig.   De vorige eigenaar heeft deze auto alleen in de zomer gebruikt en deze Franse dame heeft altijd  binnen gestaan. Voor de ware liefhebber is deze Break uit 1974 een unieke kans.  

Vraagprijs: 29.500 Euro

te koop

Citro-Toon-Handelsonderneming-Borculo.pn
Image00012.jpg

verkocht

5-versnellingen handgeschakeld

Deze mooie originele DSuper is  origineel en niet gelast.  Bodem is geheel origineel en de wagen verkeert in goede conditie en is technisch 100%, nieuwe bekleding.

Deze wagen wordt geleverd met een beurt en geldige APK.

Vraagprijs: 19.500 Euro

Citroen DS21 1970
 

5-versnellingen handgeschakeld

Deze DS21 is in zeer goede staat, en voorzien van een geheel nieuw interieur en tapijt.  De kofferbakbekleding is vernieuwd en het interieur is voorzien van Pallas-elementen. 

De auto is voorzien van een LHM hydraulisch systeem. De motor (voorzien van een nieuwe koppeling, carburateur en LPG-verdamper ) en versnellingsbak zijn in originele staat en volledig geïnspecteerd.  Koplampen aan de voorzijde  zijn vernieuwd en geven een optimaal zicht in het donker. Deze Berline is voorzien van een LPG-installatie. Kortom een perfecte auto, met open dak, voor de ware liefhebber. 

Vraagprijs:  37.500 Euro

verkocht

Citro-Toon-Handelsonderneming-Borculo.pn
Citroen Cabrio ID19 1968_3.jpg

verkocht

Citroen ID Cabriolet 1968
(IN COSIGNATIE)

Deze prachtige Citroën ID Cabriolet komt uit een privé collectie en is vier jaar in het bezit geweest van de huidige eigenaar. Dit exemplaar werd voor het eerst toegelaten tot het Franse verkeer in september 1968 en in 2018 geregistreerd in Nederland, na een 3-jarige volledige restauratie.

Elke Citroën cabriolet begon als een nieuwe Berline, die vervolgens werd omgebouwd tot cabriolet. Dat is precies wat er gebeurde met deze prachtig ogende ID. Zij begon haar leven als een standaard ID en is omgebouwd tot een Citroën ID Cabriolet.

De auto is gespoten in de originele Citroën kleurstelling “Vert Olive” (AC510), een prachtige combinatie met de donkerbruine stoffen kap en dito lederen interieur. De gerestaureerde Blaupunkt autoradio is een prachtige aanvulling in het dashboard.

De pasvorm en afwerking van deze auto is uitstekend, een anti-roest behandeling (Dinitrol, undercoating, tectyl en wax) is reeds uitgevoerd en biedt nog voor vele jaren bescherming.

Deze cabriolet is voorzien van brede hoofdsteunen, een volledig gereviseerde 2100cc motor, een handgeschakelde (lange) 4-bak en H4-koplampen. De opnieuw gelakte velgen zijn voorzien van de juiste Michelin banden. De remmen en het comfortabele veer-procedé worden aangestuurd door een volledig gereviseerd LHM hydraulisch systeem, welke de auto een fantastisch rijgedrag bezorgd.

Het besturen van deze Godin is een hele ervaring, gewoon genieten van de natuur en het fantastische rijgedrag. Kosten noch moeite zijn gespaard om dit voertuig in absolute ultieme perfecte staat te brengen en zal de ware Citroën liefhebber nog vele jaren genot en rijplezier verschaffen. Deze wagen is alleen gebruikt met droog weer, staat permanent gestald in een garage en heeft absoluut geen roest.

Prijs:  Euro

verkocht

bottom of page