top of page
Citro-Classique en occasions

Wij zijn een betrouwbare partner in uw zoektocht naar de occasion die bij uw wensen past. Wij hebben altijd een actueel aanbod van Citroën ID/DS oldtimers.

Citro-Toon-Handelsonderneming-Borculo.pn
kent00001.jpg

te koop

Citroen Break Commercialle 2.0 LPG 
 

4-versnellingen handgeschakeld

Deze mooie Citroën Break is in zeer goede staat en komt uit het jaar 1974. 

 De auto is destijds voorzien van een nieuwe laklaag en deze ziet er nog fantastisch uit.  Een LPG-installatie en trekhaak maken deze wagen geheel compleet. De perfecte cognackleur skai-bekleding geeft het interieur de sfeer uit de beginjaren zeventig.   De vorige eigenaar heeft deze auto alleen in de zomer gebruikt en deze Franse dame heeft altijd  binnen gestaan. Voor de ware liefhebber is deze Break uit 1974 een unieke kans.  

Vraagprijs: 29.500 Euro

te koop

IMG20230614145827.jpg

Te koop

Citroen Cabriolet 1974
2100 injectie

5-versnellingen handgeschakeld
(IN COSIGNATIE)

Deze  Citroën DS Cabriolet komt uit een privé collectie. Dit exemplaar werd voor het eerst toegelaten tot het Franse verkeer in1974.

Deze Citroën cabriolet begon als een nieuwe Berline, die vervolgens werd omgebouwd tot cabriolet. 

De auto is gespoten in een zwarte kleurstelling , een prachtige combinatie met de zwarte stoffen kap en dito lederen interieur. Tevens is deze auto voorzien van een airconditioning, met bediening op het dashboard.

Deze cabriolet is voorzien van brede hoofdsteunen, een  2100cc injectiemotor, een handgeschakelde 4-bak en startonderbreker.  De velgen zijn voorzien van de juiste Michelin banden. De remmen en het comfortabele veer-procedé worden aangestuurd door een goed werkend  LHM hydraulisch systeem, welke de auto een fantastisch rijgedrag bezorgd.

Het besturen van deze Godin is een hele ervaring, gewoon genieten van de natuur en het fantastische rijgedrag. Deze cabriolet, in origine en een minimum aan gebruikerssproren,  zal de ware Citroën liefhebber nog vele jaren genot en rijplezier verschaffen. 

Prijs: 95.000  Euro

Citro-Toon-Handelsonderneming-Borculo.pn

te koop

IMG20230904114906.jpg

verkocht

Citroen DS21 Pallas Injection 1971
 

halfautomaat

Deze DS21 Pallas Injection is in bijzonder nette staat, voorzien van LPG en een trekhaak.  De  prachtige rode lederen bekleding past perfect bij de Metallic-lak van deze Franse dame. 

De auto is voorzien van een LHM hydraulisch systeem. Historie en onderhoud is keurig netjes bijgehouden in de bijgeleverde documentatie. De wagen is onlangs voorzien van een volledige Dinitrol-behandeling, kortom een unieke kans voor de ware liefhebber

Vraagprijs:   Euro

Citro-Toon-Handelsonderneming-Borculo.pn

verkocht

bottom of page