top of page
Citro-Classique en preventief onderhoud

Citro-Classique is een specialistisch bedrijf wat het preventief onderhoud aan uw Citroën ID of Citroën  DS kan verzorgen. Met bijna zestig jaar ervaring en passie op het gebied van het merk Citroën, zorgen ervoor dat wij onze klanten tevreden stellen.

Citroen ID/DS onderhoud

Citro-Classique heeft zeer ruime specialistische ervaring met het onderhoud van uw Berline, Break of Cabriolet. Een van de specialiteiten is de revisie  van uw DS/ID motor. Expertise en ervaring  is iets wat

Citro-Classique hoog in het vaandel heeft staan.

Citro-Classique motorrevisie.JPG

Revisie

Indien uw motor of versnellingsbak  aan revisie toe is, zal Citro-Classique deze compleet of gedeeltelijk reviseren. Door de jarenlange ervaring kan Citro-Classique deze revisie zorgvuldig en professioneel uitvoeren. 

Citro-Classique verzorgt  het demonteren tot het weer monteren van de motor, ook kan de gereviseerde motor of versnellingsbak bij u worden afgeleverd.

Citro-Classique revisie motor.JPG

Citroen 2CV

In het pand van Citro-Classique is tevens Citro-Duck gevestigd. Karel Boesveld is gespecialiseerd in het repareren en restaureren van luchtgekoelde Citroëns, zoals de 2CV, AK, Dyane, Ami en Mehari.

Meer informatie vindt  U hieronder.

bottom of page